Alboraia: el millor de la platja i l'horta, només a uns minuts de València

Divendres, 24 Juliol 2020 10:14 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 307 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Alboraia és una localitat pertanyent a la comarca de l'Horta Nord que es compon de tres nuclis de població: el centre urbà, la Patacona i Port Saplaya.

 

El poble té diverses platges i també una gran extensió d'horta, a més de ser famós per productes tan típics del municipi com l'orxata i la xufa.

 

Alboraia és la simbiosi perfecta entre horta i platja, entre tradició i modernitat.

 

El terme municipal és prolífic en edificis religiosos, com el barroc temple parroquial de l'Asunción de la Mare de Déu, d'origen medieval, o les ermites de San Cristófol, Santa Bàrbara, de Vilanova i del Miracle dels Peixets.

 

El centre urbà conserva construccions típiques rurals juntament amb cases urbanes d'estil Modernista i Art déco. Els edificis més representatius que hui podem trobar són la Casa Senyorial del Comte de Zanoguera, el Mercat Municipal, l'Antic Escorxador, el Teatre L'Agrícola i el Pont del Moro, entre altres.

 

Alboraia és una gran opció per a l'agroturisme i el turisme gastronòmic, amb una gran oferta per a conéixer millor l'horta, les seues alqueries i els productes tradicionals. Prendre's alguna cosa fresqueta en qualsevol de les seues famoses orxateries sempre és un gran pla.

 

Però Alboraia també són les seues platges. En la "xicoteta Venècia valenciana", Port Saplaya, trobaràs una zona preciosa repleta de color, en la qual la mar i els edificis de la zona estan perfectament integrats gràcies al seu canal i port recreatiu.

 

La Patacona té la platja més extensa de la localitat alboraiera, i un gran passeig marítim per a disfrutar de les belles vistes i també de la nostra preuada gastronomia.

 

Totes les platges compten amb la Q de Qualitat i el distintiu de Qualitur que certifiquen la qualitat, accessibilitat i serveis turístics que ofereixen les platges d'Alboraia.

 

En el municipi està tot preparat per a un estiu segur, d'acord amb les mesures sanitàries. La vigilància s'ha reforçat especialment a les platges, s'han senyalitzat el sentit de les entrades i passejos, i es disposa d'auxiliars de platges que informen de les mesures sanitàries i vetlen pel seu compliment en la temporada turística.

 

Alboraia és el lloc perfecte per a aquest estiu. Descobreix tot el que pot oferir-te Alboraia en www.turismoalboraya.es

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Divendres, 24 Juliol 2020 10:16