Alboraia presenta el seu programa de festes de Nadal amb iniciatives d'entreteniment, cultura i comerç local

Dimarts, 15 Desembre 2020 13:17 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 159 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alboraia ha revelat la seua programació d'esdeveniments per a les pròximes festes: Nadal a Alboraia. El calendari d'activitats, que ha organitzat la regidoria de Festes que lidera Susana Cazorla, compta amb iniciatives per a tots els públics i en aquesta ocasió enfoca part del seu atractiu en la promoció de la cultura, l'entreteniment i el consum en el comerç local.

 

Totes les cites disposen de totes les mesures de protecció actualitzades per a garantir la seguretat de les veïnes i els veïns del municipi de la COVID-19. D'aquesta manera, com indica l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, “volem que tots i totes puguen gaudir de forma totalment segura del Nadal en el nostre municipi”. Així i tot, recorda: “els veïns i veïnes d'Alboraia han de tornar a actuar amb la precaució i responsabilitat que han demostrat durant tot l'any per a perquè puguem gaudir de manera responsable d'aquestes festes”.

 

El comerç local és un dels sectors que vol promoure l'Ajuntament a través de diverses actuacions: fins al 19 de desembre comprar en el Mercat Municipal genera una papereta amb la qual poder participar en un sorteig i fins al 7 de gener de 2021 o fins a esgotar existències s'estan repartint culleres de fusta entre els clients d'aquest emblemàtic espai comercial. D'altra banda, la campanya Alboraia eres tu continua amb els sortejos en les seues xarxes socials amb vals per a usar en el comerç i els serveis del municipi (més informació en la web https://alboraiaerestu.com). A més, s'habilitaran trens nadalencs, els tiquets dels quals podran adquirir-se també amb la compra en els establiments locals.

 

Pel que respecta al Pare Noel i els Reis Mags, del 14 al 20 de desembre els xiquets i xiquetes de la localitat poden entregar la seua carta al famós ancià en la bústia nadalenca situada a la Casa del Comte Zanoguera. El mateix podrà fer-se de cara als tres personatges màgics en dos dies diferents per a evitar aglomeracions: el 30 de desembre en la bústia disposada en la Plaça de la Senyoria de Port Saplaya al matí i en la Plaça General Basset de la Patacona a la vesprada i el 4 de gener de 2021 al matí en la plaça Teresa Gil de Vidaure i a la vesprada, en la Plaça de la Constitució.

 

L'ambient nadalenc local també es fa notar en les xarxes socials de la Junta Local de Germanors i Corporacions de Setmana Santa, que publicaran els vídeos dels pesebres que han muntat els veïns i veïnes del municipi. El ventall cultural amplia la seua oferta segura amb un gran nombre d'esdeveniments: la Biblioteca Pública Municipal i el Centre Cívic de Port Saplaya acolliran diversos contacontes, clubs de lectura i tallers; el Teatre l’Agrícola estrenarà diversos musicals, un cabaret per a tota la família, teatres infantils o l'anual ‘El dia més curt’, una sessió dedicada a curts destacats; la Casa de la Cultura albergarà diverses exposicions, com ‘Imatges del confinament’, les creacions realitzades per la ciutadania d'Alboraia durant el confinament; també s'emportarà el Nadal al carrer amb el concert nadalenc a càrrec de la Societat Musical d'Alboraia al Parc de les Vies el 28 de desembre a les 12.00 hores.

 

La programació Nadal a Alboraia romandrà disponible per a la seua consulta en el lloc web oficial de l'Ajuntament d'Alboraia i les seues xarxes socials oficials. A més, la programació cultural quedarà reflectida en la web agendaalboraya.com. També queda subjecta a possibles canvis que sorgisquen conforme el Govern Central, la Generalitat Valenciana o l'Ajuntament d'Alboraia prenguen noves mesures relacionades amb la COVID-19, novetats que seran comunicades a través de les xarxes socials oficials.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimarts, 15 Desembre 2020 13:18