Alboraia agraeix a la seua agrupació de Protecció Civil la seua labor i entrega

Dimarts, 02 Març 2021 12:42 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 117 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alboraia ha participat en aquest homenatge en agraïment a la labor exercida pels nostres voluntaris i voluntàries de Protecció Civil.


Se'ls ha fet lliurament d'una placa, diplomes i insígnies municipals, en reconeixement al seu paper fonamental, especialment necessari en situacions d'emergència, com les generades arran del COVID-19.


Miguel Chavarría, alcalde d'Alboraia, ha volgut reconéixer personalment la tasca exercida pel cos de voluntaris, i va voler “donar-los l'enhorabona i el meu més sincer agraïment, perquè sempre estan ahi. Sempre es pot comptar amb Protecció Civil en les situacions difícils”.


L'acte va tindre lloc el dilluns a les 19:00h de manera simultània en els municipis amb seu d'agrupacions locals de Protecció Civil. i va comptar amb la participació de l'alcalde i membres de la corporació municipal.


El primer de març es commemora el Dia Internacional del Voluntariat de Protecció Civil. En aquesta data, l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a l'Emergència, ha volgut fer un homenatge a un dels serveis d'intervenció que són fonamentals a l'hora de manifestar la solidaritat ciutadana davant successos d'índole catastròfica.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimarts, 02 Març 2021 12:44