L'Ajuntament d'Alboraia presenta a la seua nova Unitat d'Igualtat

Dimecres, 10 Març 2021 10:31 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 103 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alboraia, dóna continuïtat i enforteix el treball que es ve desenvolupant des de la Unitat d'Igualtat, conforme a la Llei 3/2019, de 18 de febrer, de serveis socials inclusius de la Comunitat Valenciana, mitjançant la contractació de dues figures professionals expertes en Igualtat.


L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, i la regidora d'igualtat, Zeudy Estal Daries, han donat la benvinguda al nou equip.


La regidora d'Igualtat, Zeudy Estal Daries ha remarcat que: “La creació d'aquest equip d'Igualtat afavorirà la continuïtat de l'aplicació de la perspectiva de gènere en les polítiques públiques del municipi d'Alboraia. Seguint les indicacions que marca l'Agenda Mundial de 2030 sobre els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible.”


Amb el suport de Direcció General de l'Institut Valencià de les Dones i la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, mitjançant el Contracte Programa de la Xarxa Valenciana d'Igualtat, l'Ajuntament d'Alboraia demostra una vegada més el seu compromís per a aconseguir una igualtat real i efectiva en el propi municipi.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dimecres, 10 Març 2021 10:31