Alboraia prepara un pla d'acció com a Destinació Turística Intel·ligent

Dijous, 22 abril 2021 16:23 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 137 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El municipi s'ha unit a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana i està elaborant un pla d'acció al costat del sector turístic, un pla compromés amb el marc estratègic de Turisme Comunitat Valenciana.

 

El començament del projecte ha tingut lloc amb la celebració de tres taules de treball en les quals l'equip tècnic municipal s'ha reunit amb una representació de l'empresariat i agents vinculats al sector turístic d'Alboraia, ja que per a aconseguir-lo és imprescindible comptar amb la col·laboració i la implicació de tots.

 

El nou estatut del municipi turístic propícia una nova era on es reforçarà la professionalització del sector, les bones pràctiques i, sobretot, es millorarà la qualitat turística.

 

Amb això l'Ajuntament d'Alboraia vol convertir-se en una destinació turística adaptada a aquesta nova era, impulsant el sector com a motor econòmic, social i cultural del municipi.

 

L'Alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, i la Regidora de Turisme, Raquel Casares, han agraït la presència i l'acolliment que ha tingut aquest projecte entre el sector turístic local, i els han animat a treballar en equip amb els tècnics municipals aportant la seua experiència i coneixements del sector.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dijous, 22 abril 2021 16:24