La Casa de la Cultura d'Alboraia inaugura una exposició de la Marina de Port Saplaya

Dilluns, 26 abril 2021 14:33 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 94 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Divendres passat es va inaugurar a Alboraia l'exposició “Passat, present i futur de la Marina Port Saplaya”, que es podrà visitar fins al 14 de maig a la Casa de la Cultura José Peris-Aragó.

 

A l'acte d'obertura va assistir l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría Díaz, i membres de la Corporació Municipal de la localitat.

 

La Marina Port Saplaya és un punt de gran interés turístic i esportiu. El port està en plena activitat i continuen augmentant els vaixells que estan amarrats en ell, així com els serveis que la Marina Port Saplaya ofereix a les embarcacions. Hui dia hi ha fins i tot tres grans catamarans en el port.

 

També compten amb un gran ventall d'activitats culturals, esportives i de voluntariat. A més, cal destacar l'atractiu que té Port Saplaya en general, a causa de la seua arquitectura i els seus colors, que li han fet guanyar-se el sobrenom de “la xicoteta Venècia”. El port esportiu també permet la realització de molts esdeveniments i activitats esportives i d'oci relacionades amb la mar.

 

En l'exposició es mostra la història de la creació del port esportiu, l'evolució que ha tingut la zona fins ara i les seues perspectives de futur. Ha sigut organitzada per l'Ajuntament d'Alboraia junt a Marina Port Saplaya, i també ha comptat amb la col·laboració Voluntaris de la Mar. Els dissenys els ha editats Mercedes Morales, i el material ha sigut cedit en la seua majoria per persones usuàries de la Marina, i veïns i veïnes de la zona.

 

Informa Nou Horta. Alboraia

Modificat el Dilluns, 26 abril 2021 14:33