Alboraia convoca a les associacions amb l'objectiu de posar en funcionament el Consell de les Dones

Dilluns, 03 Mai 2021 09:51 Escrit per  Publicat en Alboraia-VAL Vist 90 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La regidoria d'Igualtat ha reunit les associacions d'Alboraia en una sessió informativa celebrada en el centre El Portalet sobre la posada en marxa del Consell de les Dones d'Alboraia i els requisits que han de complir per a formar part d'aquest. A ella han acudit les associacions Rosella Cultura i Art, Voluntaris de la Mar, Sembrant Camins, Círculo Feminista, Dones Feministes de Alboraya, ARMONIA, AAVV Palmaret i l'associació d'alumnes de l'Escola d'Adults.

 

Zeudy Estal Daries, regidora d'Igualtat, ha inaugurat la reunió i ha transmés el compromís de l'Ajuntament d'Alboraia d'impulsar el funcionament del Consell de les Dones com a mesura per a fer valdre el teixit associatiu d'Alboraia i donar continuïtat a les polítiques públiques en matèria d'igualtat.

 

De fet, Estal recalca que aquesta iniciativa "es planteja com una eina fonamental de comunicació i col·laboració entre les associacions i l'Ajuntament”. Per aqueix motiu, explica la regidora, “anime a aquelles associacions d'Alboraia que estiguen interessades en la promoció de la igualtat al fet que formalitzen la seua sol·licitud”.

 

En el transcurs de la reunió, de la mà de l'agent d'Igualtat, Inés Pérez, i de la Tècnica Promotora d'Igualtat, Ana Gracia, es va donar a conéixer el treball que es realitza des del consistori en aquesta matèria i es van explicar detingudament les funcions del Consell de les Dones, així com els requisits que han de complir les associacions per a formar part del mateix i el procediment de sol·licitud.

 

Informa Nou Horta. Alboraia