L'Ajuntament d'Almàssera connecta amb els ciutadans via Whatsapp

Dimecres, 08 Novembre 2017 13:09 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 632 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'ajuntament d'Almàssera ja posat en marxa el servei de bàndols municipals a través de l'aplicació whatsapp amb el lema “Connecta amb el teu poble”. Mitjançant aquest procediment els veïns i veïnes d'Almàssera estaran informats d'una manera ràpida i eficaç de totes aquelles activitats i actuacions que es realitzen des del consistori.

Les persones que vulguen accedir a aquest servei hauran d'afegir el número 610284131 a la seua llista de contactes i a continuació enviar un missatge de whatsapp a aquest mateix nombre amb la paraula ALTA indicant el seu nom, cognoms i DNI.

A partir d'aqueix moment rebran en el seu dispositiu mòbil tota la informació rellevant i important que duu a terme l'Ajuntament i que desitja comunicar als seus veïns. Aquesta modalitat de comunicació unidireccional una llista de difusió i els usuaris del grup no podran interactuar entre ells.

En el cas que algun usuari volguera donar-se de baixa de l'aquest servei simplement amb enviar un whatsapp amb la paraula BAIXA seria suficient.

El bàndol municipal “Connecta amb el teu poble” porta vigent a Almàssera sis dies i ja ha rebut 250 altes.

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Dimecres, 08 Novembre 2017 13:10