Els xiquets i xiquetes d'Almàssera gaudeixen ja de la "Escola d'Hivern"

Divendres, 28 Desembre 2018 11:44 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 425 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El dimecres 26 de desembre va donar començament la “Escola d’Hivern” organitzada per l'Ajuntament d'Almàssera a la qual s'han apuntat 102 menors del municipi d'edats compreses entre els 4 i els 13 anys. L'horari de les activitats és de 9:00h a 13:00h. amb opció de “escola matinera” a les 8:00h del matí i menjador.

La “Escola d’Hivern” es desenvolupa del 26 al 28 de Desembre i del 2 al 4 de Gener i té com a objectiu la desfilada i la participació en la Cavalcada dels Reis Mags. Durant aquests dies els xiquets i xiquetes estan aprenent les coreografies per als diferents balls que realitzaran mentre desfilen en la Cavalcada i també estan confeccionant el vestuari que portaran en la mateixa ambientat en els llibres de Jules Verne.

Les activitats més destacades de la “Escola d’ Hivern” són la “MañanaVieja” que se celebrarà demà divendres 28 de Desembre en la qual els xiquets i xiquetes es pintaran amb fluorescent i menjaran 12 lacasitos al so de les campanades. D'altra banda el 4 de Gener els xiquets i xiquetes de Primària i E.S.O. s'aniran d'excursió al Museu de la Màgia i els d'Infantil realitzaran una festa en el col·legi Carraixet, lloc on s'estan desenvolupant les activitats.

La “Escola d’Hivern” culminarà el 5 de gener amb la Cavalcada de Reyes en la qual els xiquets i xiquetes desfilaran al costat de les seues Majestats mostrant les coreografies apreses durant aquests dies.

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Divendres, 28 Desembre 2018 11:46