L'Ajuntament d'Almàssera concedeix una ajuda per al transport als estudiants del municipi

Dimarts, 08 Gener 2019 13:01 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 278 vegades

L'Ajuntament d'Almàssera ha concedit una ajuda econòmica per al transport als estudiants empadronats en el municipi que realitzen estudis universitaris, de Postgrau, Formació Professional o Batxillerat en centres públics o concertats fora del municipi d'Almàssera.

Aquesta ajuda va destinada a l'obtenció de la Targeta Bonometro (Targeta Tuin/Targeta Tuin Jove) que permet utilitzar el transport públic ferroviari que presta Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana en les zones A o AB.

Un total de 62 estudiants d'Almàssera han sigut beneficiats amb aquesta ajuda atorgada mitjançant transferència bancària el mes de desembre passat sent la quantia de la mateixa de 100 euros a cadascun.

La subvenció ha sigut concedida amb càrrec als crèdits pressupostaris disponibles en la partida pressupostària de Serveis Socials del Pressupost General de l'Ajuntament d'Almàssera amb un import global de 10.000 euros.

Amb aquesta ajuda l'Ajuntament d'Almàssera pretén minimitzar el cost econòmic en el transport que li suposa a cada estudiant del municipi quan es desplaça a València o al lloc on està cursant els seus estudis.

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Dimarts, 08 Gener 2019 13:03

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.