Almàssera participarà en la inicitativa "Miradors de l'Horta" proposada per la Mancomunitat del Carraixet

Dimecres, 11 Setembre 2019 13:11 Escrit per  Publicat en Almàssera-VAL Vist 480 vegades

 

La setmana del 16 al 22 de setembre la localitat d'Almàssera participarà en el projecte “Miradors de L'Horta” organitzat per la Mancomunitat del Carraixet amb diferents activitats entre les quals destaquen la col·locació d'una escultura efímera en l'horta del terme municipal i la promoció del comerç local amb descomptes i ofertes durant la citada setmana.

 

“Miradors de l'Horta” és el primer festival de disseny i cultura de l'Horta que pretén retre homenatge a l'horta, els agricultors i la cultura del seu entorn. El festival tindrà Alfara del Patriarca com a seu principal de les activitats i tallers programats però la  programació s'estendrà a altres municipis com Vinalesa, Almàssera i el barri Roca-Cuiper de Meliana i Foios.

 

Aquesta iniciativa, impulsada per Turisme Carraixet i oberta a tot el públic, vol potenciar l'atractiu turístic dels seus municipis i l'entorn agrícola a través de tallers, una setmana gastronòmica, actuacions musicals i tres instal·lacions efímeres en la mateixa horta. Aquestes instal·lacions respectuoses amb l'horta seran el gran atractiu del festival i pretenen que el públic reflexione sobre la relació d'aquest entorn i els seus valors.

 

El monument que es col·locarà a Almàssera serà un cor roig que simbolitza el sentir dels agricultors i de totes les persones amants de l'horta i el seu paisatge, estarà situada en els voltants de la bàscula municipal i podrà visitar-se a partir del dimarts 17 de setembre.

 

L'associació de Comerciants i Empresaris del municipi incentivada per la Regidoria de Promoció Econòmica Sostenible de l'Ajuntament d'Almàssera també s'ha unit a la iniciativa “Miradors de L'Horta” i durant la setmana del 16 al 22 de setembre oferiran descomptes en diferents productes i realitzaran sortejos entre els clients que compren en els establiments.

 

Amb tot això es pretén potenciar el comerç de proximitat i atorgar el valor que es mereix a l'horta d'Almàssera i al producte que en ella es cultiva. 

 

 

Informa Nou Horta. Almàssera

Modificat el Dimecres, 11 Setembre 2019 13:15

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.