Cs Almàssera lamenta que "el tripartit rebutge instar el Govern a reprendre el diàleg sobre la PAC"

Dimarts, 30 Març 2021 10:43 Escrit per  Cs Almàssera Publicat en Almàssera-VAL Vist 217 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El portaveu de Ciutadans (Cs) Almàssera, Jesús Pastor, ha lamentat que “el tripartit rebutge instar el Govern a reprendre el diàleg sobre la Política Agrària Comuna (PAC)”.

 

Per a Pastor, “urgeix reprendre el diàleg entre les autonomies, les organitzacions agràries i la resta de sectors afectats per a garantir que les decisions relacionades amb l'aplicació de la nova PAC a Espanya es prenguen amb el major consens possible i amb l'antelació suficient per a minimitzar els efectes contraproduents”.

 

“Mentre s'aprova la nova reforma de la PAC, el Govern ha aprovat un paquet de transició, sense consens i afecta negativament als agricultors”, ha assegurat l'edil de Cs.

 

Per això, ha esgrimit, “cal acordar un nou model que repercutisca de manera progressiva i equitativa en els agricultors, i que evite que els costos de transició recaiguen sobre els productors més vulnerables”. “El camp no pot aguantar més en aquestes condicions”, ha advertit.

 

En la mateixa línia, el portaveu ha argumentat que “Cs està d'acord a protegir l'horta d'Almàssera, però cal ajudar també als agricultors, que es queden sense relleu generacional perquè es posen cada vegada més traves”.

 

Finalment, el regidor de la formació taronja ha defensat que “els agricultors i els productes valencians són un exemple de qualitat, sostenibilitat i compromís”. “A més, el sector primari espanyol ha sigut fonamental durant el més dur de la pandèmia garantit el subministrament de millor qualitat”, ha destacat.

 

Informa Nou Horta. Cs Almàssera

Modificat el Dimarts, 30 Març 2021 10:45