Bonrepòs i Mirambell inaugura les millores del camp de futbol

Dijous, 01 Juny 2017 17:42 Escrit per  Gemma jordán Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 629 vegades
Inauguració camp futbol. Foto: Abulaila Inauguració camp futbol. Foto: Abulaila

Amb la presència del president i de la vicepresidenta de la Diputació, i un partit amistós entre el Amateur del Bonrepòs i el Juvenil B del València CF, el poble va inaugurar les noves instal·lacions esportives, millorades amb gespa artificial, o un més eficient sistema d'il·luminació, entre altres canvis. La millora ha sigut possible gràcies a la inversió de l'Ajuntament i a les ajudes de la Diputació de València.

Després de molts anys entrenant i competint en un camp de terra, i diversos mesos de gestions, reclamacions, treball i espera, Bonrepòs i Mirambell va veure inaugurat ahir el seu camp de futbol, “El Barranc”. Un camp ja existent, però al que, amb la inversió de 300.000 euros per part de la Diputació de València, i 20.000 euros per part de l'Ajuntament de la localitat, se li han aplicat millores; la instal·lació de gespa artificial, un sistema de reg renovat, el hormigonado de tot el perímetre del camp de joc (el que ajudarà a la conservació de la nova gespa) i la instal·lació d'un sistema d'il·luminació nou, a força de microleds, que permetrà estalviar un 60% la despesa en llum. A més també s'han millorat la cuina del bar del camp de futbol, substituint l'anterior cuina casolana per una industrial i s'han projectat millores en el contigu camp de trinquet.

Uns canvis que, per a l'alcalde de Bonrepòs, Rubén Rodríguez, “no haurien sigut possibles sense la constància dels tres equips que ací juguen, el amateur, els alevins i els veterans; sense les seues famílies ni els seus amics, sense la gent que ajuda al club i sense les més d'1.000 signatures que vam arreplegar entre veïns del poble per a reclamar i aconseguir aquestes millores”. Rubén Rodríguez va voler agrair també la presència del València CF en la inauguració, i l'ajuda rebuda per part de l'ajuntament veí de Tavernes Blanques, que ha permès als tres equips de Bonrepòs entrenar i jugar en les instal·lacions esportives veïnes mentre les millores en “El Barranc” es duien a terme.

A la inauguració van acudir el president de la Diputació, Jesús Rodríguez, i la vicepresidenta de l'ens, Maria Josep Amigó, a més dels els diputats Isabel García, Emili Altur, Pepe Ruiz i Josep Bort. Jesús Rodríguez va destacar el valor social d'una inversió així, “que ajuda a poder inculcar valors d'equip” mentre que Maria Josep Amigó posava l'accent en la resolució d'una situació que començava a suposar un problema per als veïns i els esportistes de la població de l'Horta Nord. L'alcalde de Bonrepòs va agrair també la inversió realitzada per la Diputació per a dur a terme aquestes obres, “ha ajudat a resoldre una necessitat històrica, ja que érem l'únic poble de la comarca sense un camp de gespa artificial, la qual cosa al final suposava pèrdua d'esportistes, ja que molts preferien inscriure's i entrenar en altres clubs de la zona”. Amb aquestes noves instal·lacions, l'Ajuntament i el club de futbol projecten també donar-li un nou impuls a l'escola de futbol i als equips de futbol base, recuperant xiquets que vulguen practicar aquest esport en “El Barranc” i que formen part d'un projecte més ampli d'escoles esportives en la població.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Dijous, 01 Juny 2017 17:44

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.