Bonrepòs i Mirambell redueix el deute un 25%

Dimecres, 14 Juny 2017 09:17 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 1049 vegades

Dimecres passat l'equip de govern va realitzar un exercici de transparència i rendició de comptes en l'equador de la legislatura, on van exposar el treball realitzat des de l'alcaldia i cada regidoria.

A finals del 2017 han invertit més de 1.500.000€, s’ha reduït el deute un 25% i tot això, baixant els impostos. A més, han sigut el primer ajuntament en adherir-se a Som Energia, es va crear el Consell Municipal de Cultura fent una agenda trimestral, s’ha donat una dimensió més gran als serveis socials augmentant a jornada completa l’horari de la treballadora social. A més, està a punt de fer-se efectiu el trasllat d’especialitats de Pare Porta al carrer Alboraya.

Han reduït l’atur sent el municipi que més ha reduït la desocupació de tota la comarca de L’Horta, amb una reducció del vint per cent i férem el trasllat de les festes a una nova ubicació per a eliminar molèsties.

S'ha adquirit el magatzem per a crear un nou espai cultural salvant part del patrimoni urbanístic, renovat el camp de futbol amb la instal·lació de projectors led i gespa artificial d'última generació i han donat llibres gratis (complementant la Xarxa Llibres) en primària i infantil.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Dimecres, 14 Juny 2017 10:31

1 comentari

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.