Rècord de participació en la Setmana de la Joventut de Bonrepòs i Mirambell

Dilluns, 11 Setembre 2017 14:17 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 943 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
Raquel Ramiro Raquel Ramiro

La Setmana de la Joventut 2017 ha batut tots els rècords d'assistència a Bonrepòs i Mirambell, amb la inscripció de més de 500 participants en la torrà del divendres nit i el sopar del dijous, amb monòleg posterior com a activitats més destacades. Diversos centenars de joves del municipi van participar en les activitats que van finalitzar ahir amb l'obra de teatre, El càsting, realitzada pel grup Peloki.

D'altra banda, també va ser un rotund èxit l'activitat realitzada en el camp de futbol, Boles Bumper, les activitats aquàtiques en la piscina i el Dia de la Seguretat Vial, amb la participació de diversos cossos de seguretat, policia, protecció civil i bombers, són unes altres de les grans cites de la Setmana de la Joventut.

Cal ressenyar també, la realització pels veïns d'un grafit, el taller per a aprendre a tocar batucada o el de ballar hip-hop, i el parc d'aventures amb una gran tirolina, a més de multitud de variats tallers.

La regidora de Festes, Joventut i Sanitat, Raquel Ramiro Pizarroso, va indicar que “hem preparat una Setmana de la Joventut àmplia i variada per a arribar a la gran majoria dels joves del nostre municipi i crec que l'objectiu s'ha complit amb escreix com s'ha mostrat amb l'alta participació en les diferents activitats”.

La regidora va destacar que “fem un balanç molt positiu de la Setmana de la Joventut per l'alta participació de joves, destacant el gran èxit de la torrà nocturna i la posterior discomóvil, en la qual es va posar una barra saludable, amb còctels sense alcohol en col·laboració amb la UPCCA, o la Nit de l'Humor després del sopar, on es van repartir 450 entrepans”.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Dilluns, 11 Setembre 2017 14:21