Bonrepòs i Mirambell inaugura l'exposicó “Teixits i Tradició”

Dijous, 05 Octubre 2017 10:24 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 2087 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La casa de la cultura de Bonrepòs i Mirambell acull des del dilluns, fins al 13 d'octubre, l'exposició de “teixits i tradició” realitzada amb la col·laboració de: 1700, els Barraques, Cercavila, Antiguitats m'encanta, Camilo Miralles, Margarita Vercher i l'armari de fallera, i organitzada per Amparo Fabra Daniel i Giorgio Guillot.

La inauguració va comptar amb la presència de Claudia Villodre Gómez, fallera major infantil de València del 2014 i veïna de la Comarca de l'Horta Nord, de la població veïna de Meliana, qui va fer els honors de tallar la cinta donant per inaugurada l'exposició davant les autoritats locals. A més, també van assistir els representants de les falles del municipi, la falla de Sant Joan i de la falla de Bonrepòs i Mirambell.

“Per a mi és un somni i una gran satisfacció el poder acostar als veïns de Bonrepòs i Mirambell aquestes peces úniques, perquè puguen veure i gaudir d'aquesta exposició, gràcies a tots els que ho han fet possible” comente Raquel Ramiro, regidora de festes, joventut i tradicions.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Dijous, 05 Octubre 2017 10:27