L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell instal·la tres contenidors per a oli usat de cuina

Dimecres, 11 Octubre 2017 09:37 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 798 vegades

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha instal·lat 3 contenidors d'oli usat de cuina destinats a facilitar a la ciutadania el reciclatge d'aquest residu per a convertir-ho en biodiesel i a evitar el seu abocament a la xarxa de sanejament.

Els dipòsits s'han instal·lat en la Calle Juan XIII, Calle Corts Valencianes i Calle Hervassers amb l'objectiu de fomentar el reciclatge de l'oli domèstic usat i contribuir a cura del medi ambient.

Per a fer un ús correcte d'aquest servei, els usuaris han d'emmagatzemar l'oli usat en una botella de plàstic, una vegada s'haja refredat, i dipositar la botella tancada dins de qualsevol d'aquests contenidors.

La recollida serà mensual, moment en el qual les botelles d'oli dipositades en els contenidors seran traslladades a la planta de reciclat per a transformar aquest residu en biodiesel.

La regidora de Medi ambient, M. Josep Amigó, ha explicat que “un dels principals problemes de l'abocament d'oli pels desguassos és l'increment que suposa en el manteniment de les depuradores. Ara els veïns i veïnes de Bonrepòs i Mirambell tenen l'oportunitat de dipositar l'oli en aquests punts, reduir l'impacte ambiental i convertir un residu en matèria primera”.

A més, el regidor de Serveis Municipals, Rubén Rodríguez, ha fet una crida a la població perquè utilitze aquest servei i ha destacat “la importància d'oferir a la ciutadania la informació i les eines necessàries perquè l'acció de dipositar una botella d'oli en aquests contenidors per al seu reciclat es convertisca en un gest quotidià”.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Dimecres, 11 Octubre 2017 11:58

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.