La nova junta directiva de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Bonrepòs i Mirambell sorteja 1.000 €

Dimarts, 12 Desembre 2017 10:10 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 728 vegades

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Bonrepòs i Mirambell renova la seua junta directiva, que estarà presidida per Pascual Lluch, al que acompanyaran M. José Cirerer, Laura Martínez, Pili Amigó i Elvira Folguerà. La intenció dels nous dirigents és cohesionar al teixit comercial local i fomentar les compres dels veïns en les tendes de proximitat.

L'Associació de Comerciants i Empresaris en col·laboració amb l'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell, convoquen la primera edició del Premi d'1.000 € dins de la campanya “Compra en el teu poble, guanyem tots” a gastar entre els associats.

A través d'aquest premi, l'Associació de Comerciants i Empresaris en col·laboració amb l'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell pretén posar en valor el comerç de proximitat i sensibilitzar als veïns de la importància de consumir en el nostre municipi, alhora que es dóna visibilitat als comerços associats i l'Associació reprèn amb força la seua activitat.

El premi promou impulsar la compra i consum en el municipi i entre els associats amb 1.000 € de premi a gastar d'aquí a uns dies determinats. 

El sorteig dels 1.000 € en compres en els comerços serà el dijous 21 de desembre a les 20.30 hores en el Saló de Plens de l'Ajuntament. El Guanyador del Premi haurà d'estar present en la sala o atendre una trucada telefònica. El premi podrà ser gastat en 1, 2 o 3 comerços associats en el període comprès entre el dia 22 de desembre i el 5 de gener.

«El nostre llançament de debò serà en Nadal amb el sorteig de mil euros, en col·laboració amb l'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell, on es llaura visible el renaixement de l'Associació amb aquesta campanya tan important. Portem diverses setmanes treballant intensament per a tornar a impulsar a l'Associació i plantejar iniciatives encaminades a fer visibles als associats, fent veure als veïns els avantatges i de la importància de consumir en el nostre municipi», va apuntar Pascual Lluch, nou president de l'entitat.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Dilluns, 18 Desembre 2017 09:56

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.