Les "villanas" se solidaritzen amb les dones maltractades en Bonrepòs i Mirambell

Dilluns, 18 Desembre 2017 09:51 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 725 vegades

Mai unes villanas havien sigut tan adorables. I és que diumenge passat 3 de desembre de 2017 es van reunir a Bonrepòs i Mirambell les més malvades de l'univers amb la finalitat de recolzar a les dones que pateixen violència de gènere puix que el recaptat per aquest musical va ser íntegrament destinat a la Fundació Ana Bella, en col·laboració amb Obra Social "la Caixa" i l'Ajuntament d'aquesta localitat.

Peloki teatre estrena així aquest nou espectacle nascut des de la solidaritat i dirigit a tots els públics, on les vilanes són convocades per la fada Padrina per a passar una vesprada molt especial, divertida i sorprenent.

L'acte va ser presentat per Dª Raquel Ramiro, Regidora de Cultura de Bonrepòs i Mirambell, acompanyada per Ana Flores, Presidenta de l'Associació Artístic-Cultural Peloki, qui va llançar un missatge d'esperança per a totes aqueixes dones que pateixen maltractaments, dient-los que no estan soles i demanant "que les dones que han sigut maltractades apareguen en els mitjans de comunicació, no perquè han mort, sinó perquè estan canviant el món".

El públic va gaudir d'aquesta obra de teatre arriscada i innovadora des del principi fins al final, interactuant amb aqueixes vilanes tan boges i entranyables.

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Dilluns, 18 Desembre 2017 09:55

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.