Bonrepòs i Mirambell destina més de 5742 € a projectes solidaris

Dimarts, 24 abril 2018 11:44 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 387 vegades

Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell destina els diners recaptats durant les festes locals a fins socials. 

L'euro solidari 2017, com així es diu la campanya, ha replegat la quantitat de 5742 €, dels quals la meitat s'ha destinat a la compra de material ortopèdic per part de l'ajuntament, a petició de les àrees de salut i benestar social, per deixar-lo en préstec a persones del poble que disposen de pocs recursos. Les persones que ho necessiten han d'acudir a l'oficina de serveis socials de l'ajuntament.

La resta dels diners s'han donat enguany a l'associació no gubernamental sense ànim de lucre Proactiva Open Arms, la finalitat de la qual és el rescat en alta mar d'embarcacions amb refugiats que travessen el mediterrani amb la intenció d'arribar a Europa fugint de conflictes bèlics, persecució o pobresa. Amb aquests donatius, l'associació pot augmentar els seus recursos per a salvar cada dia més vides. La llavor solidària d'aquesta associació ha estat reconeguda per diversos premis com el concedit per UNICEF Comité Espanyol o el Premi Ciutadà Europeu 2015 concedit per membres del Parlament Europeu.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Dimarts, 24 abril 2018 11:51

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.