Bonrepòs i Mirambell conclou amb rècord de participació les Festes Majors

Dijous, 18 Octubre 2018 11:50 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 361 vegades

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha realitzat un molt positiu balanç de la present edició de les Festes Majors en honor a la Verge del Pilar, que s'han celebrat en el municipi del 24 de setembre al 14 d'octubre. Les principals característiques han sigut la participació i la varietat de les activitats, dirigides a tots els veïns, tant majors com a joves i xiquets.

Destacar els actes on les orquestres van ser les protagonistes, destacant la Nexus del dia 6, el ball de disfresses i sobretot el que van organitzar els festers del Pilar, on la gran afluència de gent va ser destacadísima, sense oblidar els reeixits dies de les tradicionals calderes i la XXXVI edició de les paelles del nou d'octubre, que van culminar amb el tradicional Hey You.

Enguany en haver tingut festers del Pilar joves i amb moltes ganes les festes han durat més i la participació ha augmentat considerablement. A destacar el gran esforç que realitzen durant tot l'any perquè aqueixos dies siguen tot un èxit.

Mancant tradicional playback, representant un musical, de la falla de Bonrepòs i Mirambell i la concentració de balls regionals del pròxim diumenge, les festes han acabat amb record de participació i segueixen evolucionant adaptant-se als nous temps, amb l'estrena de la coberta dels paelleros.

La regidora de Festes, Joventut i Sanitat, Raquel Ramiro Pizarroso, va indicar que “hem preparat unes festes amb més dies d'activitats, amb un ampli i variat nombre d'activitats per a arribar a la gran majoria dels veïns del nostre municipi i crec que l'objectiu s'ha complit amb escreix com s'ha mostrat amb l'alta participació en les diferents activitats”.

La regidora va destacar que “fem un balanç molt positiu de les festes de 2018 per l'alta participació, i aprofite per a donar les gràcies als festers del Pilar 2018, sense el seu treball de tot l'any i la seua col·laboració no haguera sigut possible aconseguir aquest èxit, que és de tots”.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Dijous, 18 Octubre 2018 12:16

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.