Els socialistes de Bonrepòs i Mirambell construiran un Centre de Majors i un Casal Jove

Divendres, 17 Mai 2019 10:11 Escrit per  Socialistes de Bonrepòs i Mirambell Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 783 vegades

 

La candidatura socialista que opta a fer-se amb l'alcaldia de Bonrepòs i Mirambell el pròxim 26 de maig, ha donat a conéixer el seu programa electoral amb 44 mesures per al municipi, on pensen gestionar “per al benestar de totes les persones i treballant pel futur del poble que volem”.

 

El seu candidat a l'alcaldia, Rubén Rodríguez, encapçala una llista amb tres cares noves en les primeres posicions, destacant “la formació, l'experiència i el coneixement per a gestionar les necessitats del poble i la seua gent”.

 

Entre les mesures amb les quals es presenten a aquests comicis destaquen la construcció d'un centre per als majors, que estarà situat en el magatzem de la plaça Sant Ferran, on s'organitzaran activitats per a l'ocupació del seu temps lliure, activitats físiques, culturals i la prestació d'altres serveis.

 

També destaca l'obertura d'un Casal Jove on poder desenvolupar activitats dirigides als més joves, tant en la seua formació com per al seu temps lliure i d'oci.

 

Altres mesures en l'ampli programa electoral socialista són l'ampliació del servei d'Ajuda a domicili, beques de menjador, la reforma, ampliació i eliminació de barracons del CEIP Mare de Déu del Pilar, la instal·lació d'il·luminació de LED als carrers del municipi, la implantació d'un Pla d'Ocupació Local, la creació del bo-bebè amb un valor de 100 euros per naixement o impulsar el Pla Municipal contra la Violència de Gènere, entre moltes altres iniciatives.

 

La candidatura socialista, que es va presentar en públic el passat 4 de maig davant un centenar de persones, realitzarà aquest divendres 17 de maig a partir de les 19.30h el seu acte central de campanya en la plaça de la Llar del municipi, amb la presència del secretari autonòmic d'Educació Miguel Soler i el president de la Diputació de València Toni Gaspar."  

 

 

Informa Nou Horta. Socialistes de Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Divendres, 17 Mai 2019 10:15

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.