Bonrepòs i Mirambell reforça la neteja i desinfecció del CEIP Mare de Déu del Pilar

Divendres, 04 Setembre 2020 11:28 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 173 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell s’ha compromés amb la direcció del CEIP Mare de Déu del Pilar a dotar de personal de neteja el col·legi durant les hores lectives del pròxim curs.

 

Aquestes tasques de neteja i desinfecció complementaran a les ja habituals que es fan diàriament en finalitzar les classes, i se centraran en les zones comunes com els banys, baranes, zones de pas... A més, per al present curs el col·legi disposarà en el seu horari lectiu de totes les instal·lacions del poliesportiu per a poder mantenir la distància de seguretat entre els diferents grups bombolla.

 

Prèviament, la brigada d'obres i serveis municipal ha estat ja realitzant diverses tasques de manteniment i conservació del col·legi públic. L'objectiu d'aquesta actuació ha estat deixar-lo preparat per al començament de les classes amb les noves condicions de seguretat i habitabilitat necessàries davant l'actual situació derivada de la Covid-19.

 

José Manuel Alberich, regidor d'educació, ha assenyalat que «des del consistori hem de posar a disposició, tant de la comunitat educativa com de l'alumnat, les ferramentes de les quals disposem per a garantir una educació amb les màximes garanties, més encara ara, quan hem de redoblar esforços per a fer front a la Covid».

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell

Modificat el Divendres, 04 Setembre 2020 11:31