Bonrepòs i Mirambell instal·la els cartells informatius de Colònia Felina Projecte CER

Dimarts, 06 abril 2021 14:05 Escrit per  Publicat en Bonrepòs i Mirambell - VAL Vist 85 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

En els darrers dies s'ha procedit a la instal·lació de plaques en els diferents punts d'alimentació de les colònies felines de Bonrepòs i Mirambell, una iniciativa que s'emmarca dins de Colònia Felina Projecte CER (Captura, Esterilització i Retorn).

 

Concretament, s'han instal·lat en el Parc Federica Montseny, carreró de Montoliu (enfront de l'estanc), carrer Horta (en el Polígon), carrer Camp de Túria, carrer Alquería de Ropilla i dues en el carrer Macarella.

 

El col·lectiu Conexión Felina, amb la col·laboració de l'Ajuntament, ha impartit un curs de formació per a alimentar i cuidar els gats. La Regidoria de Medi Ambient ha fet el lliurament del carnet que habilita per a alimentar i cuidar als felins. Qui no estiga en possessió d'aquest carnet no podrà donar aliment, ja que cal un control i uns coneixements per a dur endavant aquesta tasca, i s'arrisca a la imposició d'una multa.

 

Des de Conexión Felina posen l'accent en la importància de l'esterilització dels felins per a controlar les colònies. Des de l'Ajuntament s'aporten 1.000 euros per a escometre aquestes esterilitzacions.

 

Informa Nou Horta. Bonrepòs i Mirambell