Burjassot guardona a les quatre presidentes de les associacions comercials del municipi

Dimecres, 07 Març 2018 14:33 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 228 vegades

En un saló de plens ple, en el qual no faltaven els seus companys comerciants, els seus familiars i els seus amics, Loles Bueno, presidenta de l'associació de venedors del Mercat Municipal l´Almara (CODEMER), Amparo Hurtado, presidenta de l'Associació de Hosteleros Reunits Activament de Burjassot (ARA), Elena Ibáñez, presidenta de l'Associació d'Artesans (AVALAR-TE) i Sandra Marrero, presidenta de l'Associació de Comerços i Serveis han arreplegat els seus guardons com a “Dones amb iniciativa”.

Guardons que van lliurar el Regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent, regidoria de la qual parteix la iniciativa de “Dons amb iniciativa” i la Regidora d'Igualtat, Lluna Àrias, destacant tots dos l'orgull que sentien per veure tan abrigallades a les premiades i, abans de res, per veure com el paper de la dona, també en l'àmbit comercial, està sent cada vegada més important. No en va, aquestes quatre dones presideixen quatre de les cinc associacions comercials de Burjassot.

Per a les quatre premiades, aquest guardó “suposa un reconeixement a la labor, el treball i la responsabilitat que exercim en les nostres associacions”. Per a Amparo Hurtado i Sandra Marrero, el fet que quatre de les associacions comercials de Burjassot estiguen presidides per dones “és un bon senyal ja que som moltes dones comerciants o vinculades al món del comerç”.

Per la seua banda, Loles Bé destacava “que és un repte i un avanç molt important per a les dones”, paraules que compartia Elena Ibáñez que afegia que, el fet d'estar les quatre, afavoreix també que hi haja “més companyonia ja que els nostres enfocaments són molt semblants”.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimecres, 07 Març 2018 14:35

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.