ADERES Burjassot aconsegueix una de les ajudes socials de Bankia dins del projecte #RedSolidariaBankia

Dilluns, 23 abril 2018 14:23 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 132 vegades

Ha sigut una iniciativa de la pròpia sucursal bancària i, el resultat no ha pogut ser millor. ADERES Burjassot ha obtingut una de les ajudes socials de Bankia dins del projecte #RedSolidariaBankia. Una ajuda que l'entitat burjassotense ha rebut amb gran alegria i que els va a servir, i molt, en els seus desplaçaments a les competicions esportives en les quals participen.

Una ajuda que és, a més, més important si cap enguany ja que és el tercer que, de manera consecutiva, una entitat social de Burjassot la rep gràcies a l'obstinació del director de Bankia Burjassot, Antonio Nicolás Zurita i a les persones que amb ell treballen. L'any 2016 l'ajuda va ser per al Centre Ocupacional “Les Sitges”, en 2017 per a Kanguros_*lv i, en aquest 2018, per a ADERES.

El propi Antonio es posava en contacte amb la Regidora de Serveis Socials de Burjassot, Olga Camps, per a veure què entitats socials del municipi podien optar a l'ajuda, tenint en compte les característiques de cadascuna d'elles i les bases de la convocatòria. Així, enguany, ha sigut ADERES l'associació escollida per l'entitat bancària amb l'objectiu d'ajudar-la en els seus desplaçaments a les diferents competicions esportives en les quals participen al llarg de l'any: en 2018, ADERES Burjassot va a participar en vuit campionats autonòmics i en 21 campionats d'Espanya.

El projecte presentat a #RedSolidariaBankia, i que ha sigut valedor de l'ajuda, que anirà en funció dels resultats de l'entitat bancària, aposta per la integració social de les persones amb discapacitat, objectiu prioritari de ADERES que, de forma pràctica, senzilla i motivadora incideix en la millora de la qualitat de vida de les persones que la conformen.

La convocatòria d'Acció Social de Bankia recolza iniciatives socials que milloren la vida de les persones més vulnerables, cobrint les seues necessitats bàsiques i garantint els seus drets, perquè puguen participar en la societat amb plena igualtat de condicions i aportar tot el seu valor.

Tota la informació sobre les diferents campanyes que desenvolupa Bankia en matèria social i les ajudes a les quals es poden optar, en el cas de complir els requisits establits en les bases corresponents, pot consultar-se en: http://www.bankia.com/es/gestionresponsable/sociedad/convocatorias-de-accion-social/. 

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 23 abril 2018 14:25

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.