La Casa de Cultura acull una nova sessió del Club de Lectura i la presentació del llibre “Después del huracán”, de Sara Leo

Dimarts, 19 Juny 2018 13:24 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 167 vegades

Dins de les activitats de foment de la lectura que cada mes organitza l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot, els dies 21 i 22 de juny, aquestes activitats se centraran en la Casa de Cultura. Concretament, tots dos dies, a les 19 hores.

El dijous 21 de juny tindrà lloc la desena sessió del Club de Lectura, els membres del qual debatran sobre l’obra de George Orwell, “Rebelión en la granja”, novel·la satírica publicada en 1945. L’obra és una rondalla que mostra la ficció d’un grup d’animals d’una granja que expulsa als humans tirans i crea un sistema de govern propi que acaba convertint-se en una altra tirania brutal. L’obra constitueix una anàlisi de la corrupció que pot sorgir després de tota adquisició de poder, en qualsevol nivell.

Un dia més tard, Sara Pavón presentarà en la Casa de Cultura el seu llibre “Después del huracán”, publicat per l’editorial “Mueve tu lengua”. Coneguda artísticamen con Sara Leo, l’autora embarca al lector “en un viatge que aprofundeix en una revolució de sentiments com el desamor, la decepció o l’ansietat que et generen certes situacions o persones en algun moment de la teua vida. Però després d’aqueixa tempesta o huracà arriba la calma i aquest llibre vol mostrar que per molt mal que estigues sempre hi ha unes mans que et salven”, en paraules de la pròpia autora. La portada, il·lustrada per Maria Uve, reflecteix aqueixes mans que subjecten el cor reconstruint-ho.

Tècnia superior en dietètica i amant de les lletres, Sara Leo escriu “des de l’amargura d’un últim bes. Des del fred que deixa l’abraçada quan ja ha marxat. Des del buit del temut final que acaba com tu no volies”, tal com ella mateixa assenyala. Sara té dos poemaris, autoeditats: Iridiscencia, de 2016 i Acaríciame los miedos, de 2017.

 

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimarts, 19 Juny 2018 13:26

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.