Amparo Palanca Alabadí pren possessió com a regidora de l’Ajuntament de Burjassot

Divendres, 22 Juny 2018 13:25 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 150 vegades

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot, abarrotat fins als topalls, ha albergat aquest matí (21-06-2018) el Ple Extraordinari celebrat per a la presa possessió, com a regidora, d’Amparo Palanca Alabadí que, des de hui, entra a formar part de la Corporació Municipal, dins del grup municipal socialista.

L’alcalde de Burjassot, que ha imposat a Amparo Palanca el medalló de regidors amb l’escut de Burjassot, ha volgut destacar “la personalitat d’Amparo, la seua capacitat per al treball i la implicació total en la vida social i cívica del seu poble, la qual cosa redundarà en una bona gestió per la seua part dedicada a la ciutadania”. Al mateix temps li ha desitjat “molta sort en aquesta nova marxa, esperant gaudir en la seua companyia com a regidora del treball que queda per davant en el que resta de legislatura”.

Per la seua part, immediatament després d’haver pres possessió, Amparo Palanca ha pronunciat les seues primeres paraules com a regidora de l’Ajuntament de Burjassot, “agraint el suport i mostres d’afecte que ha rebut de tantes persones” i recalcant que “assumeix aquest nou càrrec amb molta il·lusió i moltes ganes, esperant poder treballar més encara pel meu poble”.

Burjassotera, socialista des de la seua joventut, component fundadora del Grup de Dones de Burjassot i estretament vinculada a la vida social de Burjassot, prompte es coneixerà què regidoria assumeix Amparo en aquesta nova etapa que hui ha iniciat.

 

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Divendres, 22 Juny 2018 13:26

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.