Burjassot celebra el 9 d'octubre amb les seues tradicionals calderes de arròs amb fesols i naps i amb jocs per a xiquets i adults

Dilluns, 08 Octubre 2018 09:49 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 161 vegades

La Pinada de la Casa de Cultura va ser un any més el punt de trobada de les i els veïns de Burjassot que van a poder celebrar la festa de tots els valencians, el 9 d'octubre, amb les tradicionals calderes de arròs amb fesols i naps. Calderes que aniran precedides, durant tot el matí en la calle Pintor Goya, dels jocs per als xiquets de la casa i, també, per a adults de la mà del Equip de Jocs Tradicionals de “El Piló”.

El matí començarà, sobre les 12 hores, amb la fira infantil per als més xiquets que, a més, podran gaudir de jocs com el calaix, el set i mitjà o el tirachinas…els jocs amb els quals els seus majors gaudien quan tenien la seua edat i que podran tornar a recordar ja que també podran tornar a jugar gràcies a la participació de “El Piló”.

La Comissió de Festes de Sant Roc 2019, comptant amb el patrocini de la de l'Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, és l'encarregada enguany de l'organització d'aquest dia de festa per a Burjassot. Des de la Clavaria i la Regidoria recorden a tots els veïns i les veïnes que vagen a gaudir d'aquest deliciós plat que han d'acudir amb plat i coberts a la Pinada.

Les calderes es portaran també, com és tradició, a la Llar Sequera i després d'aquesta visita, començarà el repartiment d'arròs en la pròpia Pinada de la Casa de Cultura, sobre les 14 hores. 

A més de l'Entitat Cultural Valenciana El Piló, també van a col·laborar en el desenvolupament i la celebració del 9 d'Octubre a Burjassot, l'Agrupació de Falles, les Clavariesas de la Verge del Cap, de la Trobada i de l'Asunción, les Festes de Capità Uribarry, 613 Habitatges i Santa Gemma, la AAVV Maestro Lope i l'Associació Cultural Andalusa Al-Andalus 25 Burjassot.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 08 Octubre 2018 09:51

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.