Cs Burjassot mostra un informe tècnic oficial que culpa de l'ensulsiada de les Sitges a la “crònica falta de conservació”

Dimecres, 10 Octubre 2018 09:53 Escrit per  Cs Burjassot Publicat en Burjassot-VAL Vist 125 vegades

La portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) de Burjassot, Tatiana Sanchis, ha fet públic un informe dels tècnics del Servei de Patrimoni Històric de l'Ajuntament de València en el qual s'assegura que “una hipòtesi plausible és que la causa primigènia del despreniment (del Mur de les Sitges) siga la crònica falta de conservació de l'edifici”.

L'informe va ser emès el mateix dia de l'ensulsiada després de la visita d'urgència que van realitzar a les Sitges els tècnics de l'Ajuntament de València, propietari del monument.

“Aquest informe oficial desmunta per complet la tesi que la culpa d'ensulsiada de les Sitges va ser la pluja, com havien defensat fins ara des del bipartito de Burjassot”, ha explicat Sanchis, qui ha demanat conèixer si “PSOE i Compromis sabien d'aquest informe i si, coneixent-ho, ho van ocultar i van mentir tant als veïns com a l'oposició en el ple”.

La regidora de Ciutadans ha desvetlat, a més, que “l'informe assenyala que el servei de Patrimoni de l'Ajuntament de València desconeixia fins avui de l'ensulsiada les obres que s'estaven duent a terme en Les Sitges, a pesar que era obligació de l'Ajuntament de Burjassot demanar autorització a València, segons el punt tercer del conveni de cessió d'ús”.

“Aquest document és la prova del que para tots a Burjassot era una evidència: la política de desídia i falta de manteniment de PSOE i de Compromís cap al monument de les Sitges, que és l'emblema del nostre poble”, ha afegit Sanchis.

 

Informa Nou Horta. Cs Burjassot

Modificat el Dimecres, 10 Octubre 2018 09:55

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.