El 9 d'octubre es viu a Burjassot amb el repartiment de més de 2.000 racions de arròs amb fesols i naps

Dimecres, 10 Octubre 2018 12:23 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 115 vegades

Ni l'amenaça de pluja ha pogut amb l'esperit festiu de les i els ciutadans de Burjassot que es van acostar a la Pinada de la Casa de Cultura per a gaudir del Dia de la Comunitat Valenciana, el 9 d'octubre. De la mà de la Clavaria de Sant Roc 2019, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, es van repartir en aquest espai municipal més de 2.000 racions de arròs amb fesols i naps.

No van faltar tampoc els jocs tradicional de l'equip de Jocs Tradicionals “El Piló” i els inflables que van fer que els més xiquets de la casa gaudiren també de valent del matí festiu.

Perquè tot isquera a la perfecció, el dia va explicar també amb la col·laboració de l'Agrupació de Falles, les Clavariesas de la Verge del Cap, de la Trobada i de l'Asunción, les Festes de Capità Uribarry, 613 Habitatges i Santa Gemma, la AAVV Maestro Lope i l'Associació Cultural Andalusa Al-Andalus 25 Burjassot.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimecres, 10 Octubre 2018 12:26

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.