Cs Burjassot demana la rebaixa de l'IBI per a les famílies nombroses

Dilluns, 29 Octubre 2018 13:33 Escrit per  Cs Burjassot Publicat en Burjassot-VAL Vist 109 vegades

El regidor del grup municipal de Ciutadans (Cs) Burjassot, David Sánchez, ha demanat “la rebaixa de l'IBI per a les famílies nombroses, en contra de la proposta presentada pel bipartit, que cerca pujar els impostos als veïns i veïnes del nostre poble”.

“Cs Burjassot s'oposa totalment a la iniciativa del regidor d'Hisenda que cerca restringir les bonificacions en l'IBI”, ha afirmat Sánchez, qui ha afegit que “PSOE i Compromís, en comptes d'ajudar les famílies, les castiguen pujant-los els impostos una vegada més”. 

L'edil de Ciutadans ha presentat una iniciativa amb la qual es pretén “adaptar l'ordenança de l'IBI a la realitat que contempla la Llei de Famílies Nombroses, que defineix les categories general i especial”. A més, demana que s'incloguen “bonificacions del 90% per a les famílies nombroses de categoria especial amb habitatges de valor cadastral inferior als 100.000 euros”.

Al mateix temps, proposa una “bonificació del 60% per a les famílies nombroses de categoria general que es troben en aqueix mateix rang” del valor cadastral dels seus immobles. “Amb aquesta nova classificació, en la qual es té en compte el valor de l'habitatge, se cerca establir criteris de justícia social i solidaritat a l'hora d'aplicar les bonificacions”, ha explicat Sánchez. 

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dilluns, 29 Octubre 2018 13:39

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.