La Falla Cristóbal Sorní de Burjassot celebra les seues Jornades Culturals l’any del seu 50 Aniversari

Dilluns, 05 Novembre 2018 12:42 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 100 vegades

Com no podia ser d’una altra manera, la Falla Cristóbal Sorní- Mestre Ferran Martí de Burjassot, dedicarà les seues Jornades Culturals d’enguany a la història de la falla i a les tradicions valencianes lligades al món faller.

Jornades que començaran el dimarts 6 de novembre, a les 20.30 hores en el Casal de la comissió, on s’inaugurarà l’exposició “50 anys fent falla”. A continuació, se servirà un vi d’honor per a tots els assistents.

El dimecres 7 de novembre, l’activitat començarà a les 20 hores i es tracta d’una tertúlia, també en el Casal de la Falla, sobre la “fundació i creació de la Ccmissió. Recordant els 50 anys”. Un dia més tard, el dijous 8 de novembre, la seda serà la protagonista de la vesprada i, parlar de seda a Burjassot és fer-ho de la Sederia Camilo Miralles que rebrà la visita de la falla a partir de les 20 hores.

El divendres 9 de novembre a les 20 hores, en el Casal de la Falla tindrà lloc la tertúlia “Vestint a la Geperudeta” en la qual participaran els vestidors de la Mare de Déu dels Desemparats que comentaran els detalls al volstant d’aquesta activitat.

Per a finalitzar la setmana, el dissabte 10 de novembre, a les 20 hores en l’antic Mercat Municipal es viurà l’acte més emotiu de les jornades culturals ja que amb motiu del 50 Aniversari de la comissió, s’entregaran les insígnies honorífiques a totes les persones que han tingut l’honor de representar a la Falla. Una vegada entregades, se servirà un vi d’honor per a tots els presents. La vetlada finalitzarà en el Casal de la Falla.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 05 Novembre 2018 12:44

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.