El Taller d’Ocupació “E-Burja: educació sostenible” realitza tallers en els centres educatius de Burjassot

Divendres, 16 Novembre 2018 12:14 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 85 vegades

Les alumnes-treballadores del Taller d’Ocupació “E-Burja: educació sostenible”, de l’especialitat d’interpretació i educació ambiental, estan realitzant en aquests dies activitats de sensibilització ambiental en els centres educatius de Burjassot.

A través dels tallers d’Hotel d’Insectes, Petjada dels aliments i Aliments de temporada s’estan treballant temàtiques ambientals tals com el canvi climàtic, la conservació de la biodiversitat, l’alimentació de proximitat i de temporada, la contaminació per transport i l’agroecologia.

Utilitzant recursos didàctics com el teatre, els vídeos, les presentacions, les manualitats, etc., les alumnes-treballadores intenten acostar a l’alumnat aquests problemes i les possibles solucions que tenen al seu abast per a la sostenibilitat del planeta.

Els Tallers d’Ocupació són programes mixtos de formació i ocupació cofinançats per la Generalitat Valenciana, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Divendres, 16 Novembre 2018 12:15

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.