Les dones fan història en el CEIP Miguel Bordonau de Burjassot

Dilluns, 19 Novembre 2018 10:02 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 65 vegades

El lema que regeix l’esdevenir de les aules en el CEIP Miguel de Burjassot, en aquest curs 2018-2019, és “Les dones fem història”. I perquè no s’oblide, els alumnes i les alumnes de totes les classes del col·legi van elaborar, a principi de curs, un gran puzle que, en ajuntar les seues peces, va donar com a resultat aquesta frase: “Les dones fem història”, una afirmació que, mes a mes, centra les activitats educatives i l’educació en valors del centre.

Així, conforme avança el curs, l’alumnat va coneixent el paper tan rellevant que moltes dones han jugat en les societats al llarg de la història. Cada mes, es treballa entorn d’una dona que ha aconseguit fer història en diverses facetes de la societat com, per exemple, l’esport, la literatura, la política la ciència o la pau, entre altres camps. A més, a l’entrada del centre, també s’instal·la un gran cavallet amb el retrat d’aquestes dones amb l’objectiu de recordar, a alumnes i famílies, la importància social d’aquestes dones “històriques” però també per a reivindicar l’important paper de les dones en general, en la nostra societat.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 19 Novembre 2018 10:04

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.