Cs Burjassot presenta esmenes als pressupostos de la Generalitat per a “solucionar problemes enquistats” del municipi

Divendres, 14 Desembre 2018 12:45 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 133 vegades
Los concejales de Cs Burjassot, Tatiana Sanchis y David Sánchez, y el diputado autonómico de Cs, Toni Subiela, en una pasada reunión con el director general de Obras Públicas para tratar el soterramiento de las vías en Burjassot Los concejales de Cs Burjassot, Tatiana Sanchis y David Sánchez, y el diputado autonómico de Cs, Toni Subiela, en una pasada reunión con el director general de Obras Públicas para tratar el soterramiento de las vías en Burjassot

La portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) Burjassot, Tatiana Sanchis, ha informat que han presentat “un total d'11 esmenes als pressupostos de la Generalitat de 2019 centrades en solucionar problemes enquistats al nostre poble, com el soterrament de les vies del Metre, la instal·lació de pantalles acústiques en la CV-35 o la construcció del col·lector d'aigües pluvials en el barri de Lauri Volpi”.

“Des del grup parlamentari de Ciutadans en Les Corts han escoltat els nostres suggeriments i les han traslladades en forma d'esmenes als pressupostos, que esperem que siguen donades suport per la resta de partits”, ha afirmat Sanchis, qui ha afegit que “en cas de ser rebutjades, tant l'alcalde socialista Rafa García com els seus socis de Compromís hauran de donar moltes explicacions als veïns de Burjassot”.

A més de diverses esmenes relacionades amb el soterrament, les pantalles acústiques i el col·lector, s'han inclòs altres temes com la petició d'una partida de 500.000 euros per a la reforma estructural del Centre d'Especialitats, la construcció d'una Escola Oficial d'Idiomes a Burjassot o destinar un milió d'euros per a iniciar la rehabilitació integral del monument de les Sitges. 

“El treball de Cs Burjassot se centra en fer política útil, cercar grans consensos i aconseguir millores palpables per a la ciutadania del nostre municipi”, ha assegurat la regidora de Ciutadans.

 

Informa Nou Horta. Cs Burjassot

Modificat el Divendres, 14 Desembre 2018 12:47

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.