Burjassot està present en la reunió informativa sobre la distribució de fons del Pacte d’Estat

Dimecres, 09 Gener 2019 14:49 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 104 vegades

L’Ajuntament de Burjassot, en la figura del seu alcalde, Rafa García, ha estat present aquest matí en la reunió informativa sobre la distribució de fons del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere en la Subdelegació del Govern a València. Pacte del qual forma part el municipi i del qual rebrà 23.547 euros per a desenvolupar projectes i programes de mesures per a combatre i previndre la violència masclista. A la reunió també han assistit les tècniques d’Espai Dona.

“Burjassot no donarà ni un pas arrere amb la violència de gènere. És de vital importància la prevenció, la sensibilització i l’educació per a previndre aquest tipus de violència i qualsevol actitud que la desencadene, per això és tan important que des dels serveis especialitzats com Espai Dona, des dels col·legis i des de la pròpia Policia Local, sensibilitzem i eduquem en igualtat a la població”, en paraules de l’alcalde de Burjassot.

Aquests més de 23.000 euros que li han sigut assignats a Burjassot, són part dels 20 milions d’euros que es repartiran per al desenvolupament de noves i/o ampliades competències reservades a les entitats locals en el Pacte d’Estat contra la violència de gènere. Aquesta quantitat procedeix dels Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2018.

Amb aquests fons, i a través de la regidoria d’Igualtat, dirigida per Lluna Àrias, i d’Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona, l’Ajuntament de Burjassot podrà, entre altres projectes, continuar realitzant campanyes de sensibilització i prevenció de qualsevol forma de violència contra les dones, així com elaborar materials per a oferir informació en matèria de violència contra la dona. També es podrà invertir en la realització d’actuacions encaminades a la formació especialitzada continuada de professionals de l’àmbit local en matèria d’igualtat entre homes i dones, i l’atenció especialitzada a les necessitats de les dones víctimes així com a les dels seus fills i filles.

Els fons, tal com assenyala la resolució, es destinaran de forma exclusiva al desenvolupament de projectes i mesures per a combatre i previndre la violència masclista.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimecres, 09 Gener 2019 14:50

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.