Més de 200 papereres i jardineres de Burjassot llueixen els dibuixos guanyadors de la campanya de neteja

Dijous, 10 Gener 2019 10:06 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 125 vegades

El nou any ha portat a Burjassot un canvi molt divertit en les seues papereres i jardineres ja que, moltes de les quals disposa el municipi, ja llueixen els dibuixos guanyadors de la campanya de neteja “Volem millorar, ajuda'ns” en la qual han participat més de 2.000 alumnes i alumnes de primària dels col·legis del municipi.

Els dibuixos, com es pot veure en les imatges que acompanyen aquesta informació, tenen missatges de conscienciació per a tots, majors i xicotets ja que posen l'accent en la neteja i el correcte manteniment del municipi. Aquests dibuixos són el millor exemple dels valors que Burjassot vol transmetre en matèria de conscienciació i respecte al mitjà.

Així, les zones en les quals ja es poden veure els dibuixos són la Carretera de Llíria, el Parc La Granja i els carrers Colón, Rubert i Villó i Jorge Juan. I, com no podia ser d'una altra manera, també s'han posat en les papereres i maceters pròxims als centres escolars participants en la campanya perquè, a la volta al col·le després de les vacances nadalenques, l'alumnat poguera comprovar el ben que han quedat els seus dibuixos.

En els pròxims dies continuarà la distribució dels dibuixos en el mobiliari urbà ja que s'espera que 200 elements d'aquest, entre papereres i jardineres, lluïsquen aquestes vertaderes obres d'art.

Per a l'Alcalde de Burjassot, Rafa García, “aquests dibuixos ens mostren als majors com els nostres xicotets s'impliquen en la cura del seu poble; com ens envien un missatge de conscienciació als adults que devem també interioritzar i posar en pràctica si també volem que el nostre poble estiga net i es mantinga com més ens agrada, lliure de residus pels seus carrers, en un entorn net”.

Els dibuixos finalistes i guanyadors estan exposats a l'Ajuntament de Burjassot en el primer pis, i podran veure's al matí només fins al mes de febrer.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dijous, 10 Gener 2019 10:08

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.