La Fiscalia obri una investigació penal per l'ensulsiada de les Sitges després de la denúncia de Ciutadans Burjassot

Dilluns, 04 Febrer 2019 10:52 Escrit per  Cs Burjassot Publicat en Burjassot-VAL Vist 218 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Fiscalia Provincial de València ha obert diligències d'investigació penal per l'esfondrament del monument de les Sitges de Burjassot arran de l'escrit de denúncia presentat per Ciutadans (Cs) perquè els òrgans judicials competents determinen si hi ha fets que pogueren ser constitutius de delicte.

 

Així ho ha notificat la portaveu del grup municipal de Cs Burjassot, Tatiana Sanchis, en una Taula Redona celebrada la vesprada d'aquest dijous per a tractar l'ensulsiada de les Sitges, organitzada per l'Associació Templers de Burjassot.

 

“A la vista dels lamentables esdeveniments, la nostra intenció és que es determinen les responsabilitats judicials que puguen tindre els membres del bipartit de PSOE i Compromís a Burjassot, que han descurat la seua labor de conservació del monument durant anys”, ha assegurat la regidora.

 

Al mateix temps, ha assenyalat que “també se citen les possibles responsabilitats que poguera tindre l'Ajuntament de València com a propietari de les Sitges, així com la resta d'administracions que degueren col·laborar en el seu manteniment”, en tractar-se d'un Bé d'Interès Cultural (BIC) i Monument Històric-Artístic Nacional.

 

Sanchis ha destacat que “PSOE, Compromís i Podemos van tombar una esmena d'un milió d'euros presentada pel grup parlamentari de Ciutadans en Les Corts per a obrir una partida en els Pressupostos de la Generalitat dedicada a les Sitges de Burjassot” i ha ressaltat que “així es demostra el compromís del Botànic amb el nostre patrimoni”. 

 

 

Informa Nou Horta. Cs Burjassot

Modificat el Dilluns, 04 Febrer 2019 11:15