Dues alumnes de l'IES Vicent Andrés Estellés guanyen el concurs “De major vull ser com…” sobre dones en la Ciència

Dijous, 21 Febrer 2019 12:13 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 99 vegades

 

En l'institut Vicent Andrés Estellés de Burjassot estan d'enhorabona ja que dues de les seues alumnes, Claudia Vilallonga i Andrea Gómez, de 2n de Batxillerat, han guanyat la segona edició del concurs “De major vull ser com…”, organitzat per Fisabio, la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana i el Centre d'Innovació Les Naus de València.

 

Al concurs, que pretén visibilitzar el treball de les dones en àrees considerades tradicionalment 'masculines', com són la Ciència, la Tecnologia i la Innovació, a través de peces audiovisuals, s'han presentat estudiants de 38 centres educatius de la Comunitat Valenciana, amb un total de 71 vídeos presentats, xifra que triplica la de l'any passat, quan es va celebrar la primera edició. En el cas de les alumnes de l'IES Vicent Andrés Estellés, Claudia i Andrea s'han fet amb el premi de la categoria de vídeo més innovador.

 

Orgulloses i acompanyades de professors i d'altres alumnes del centre que també van participar en el certamen, com Berta Molina, Laia Maicas i Nerea Murillo, les guanyadores Claudia i Andrea van rebre el premi, el passat 8 de febrer, en el marc de la gala celebrada en Les Naus. Del vídeo guanyador han destacat que, “malgrat la seua sorprenent senzillesa, aconsegueix transmetre el missatge que pretén donar, amb molta força”.  

 

 

Informa Nou Horta Burjassot

Modificat el Dijous, 21 Febrer 2019 12:16

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.