L’IES Federica Montseny celebra les XII Jornades de Mecatrònica Industrial

Dimarts, 05 Març 2019 13:20 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 91 vegades

L’IES Federica Montseny de Burjassot celebrarà les XII Jornades de Mecatrònica Industrial, una cita molt consolidada en el calendari del centre i esperada, tant per alumnes com per professors. Les Jornades començaran, a les 16:15h, amb la presentació de les mateixes per part del director del centre, Juan Antonio Tatay.

 

A continuació, els alumnes de Grau Mitjà de manteniment electromecànic presentaran els seus projectes, mentre que a les 17h, la ponent Laura Monferrer oferirà una xarrada sobre intel·ligència artificial. El manteniment en la indústria 4.0 serà el tema del qual es parlarà a continuació, amb la ponència de Jorge J. Balaguer, mentre que, per a finalitzar, seran els alumnes i alumnes del Grau Superior de Mecatrònica Industrial els que exposen els seus propis projectes.

 

Després de totes les ponències i demostracions, les Jornades de mecatrònica arribaran a la seua fi amb un petit aperitiu per als presents.

 

La mecatrònica industrial és la combinació sinèrgica de l’enginyeria mecànica de precisió, de l’electrònica, del control automàtic i dels sistemes per al disseny de productes i processos, la qual busca crear maquinària més complexa per a facilitar les activitats de l’ésser humà a través de processos electrònics, en la indústria mecànica principalment.

 

 

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimarts, 05 Març 2019 13:24

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.