Deu dones, reconegudes com a “Empresàries de l’any” per l’Ajuntament de Burjassot

Dimarts, 05 Març 2019 14:47 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 146 vegades

 

El Saló de Plens del Consistori va albergar, en la vesprada d’ahir (4-03-2019), el lliurament dels Premis “Dones amb iniciativa”, impulsats per la regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent i a través de CEMEF. En la huitena edició d’aquest reconeixement que l’Ajuntament de Burjassot realitza a dones emprenedores que tenen i desenvolupen el seu negoci en el municipi, deu dones van rebre el Premi de “Empresàries de l’Any”.

 

En un Saló de Plens ple de familiars i amics d’aquestes dones emprenedores, la regidora d’Igualtat Lluna Àrias va excusar, en primer lloc, l’absència del regidor de Promoció Econòmica, per problemes de salut per a, a continuació, manifestar que “a un poble el fan grans persones com vosaltres que, dia a dia, lluiteu per tirar endavant el vostre negoci. Ho feu en un municipi, el nostre, que viu principalment del comerç, un comerç pròxim, honrat, competitiu i amable que el que més necessita és persones i dones com vosaltres”

 

Després del visionat d’un VÍDEO que recollia testimoniatges de les deu dones premiades sobre la seua trajectòria i la seua experiència com a emprenedores, l’alcalde de Burjassot, Rafa García i la regidora d’Igualtat Lluna Àrias, van anar rebent a les deu dones guardonades, les quals van rebre el premi per part d’altres dones de Burjassot, que també formen part del sector comercial.

 

Les dones premiades en 2019 han sigut Àngels Romero (Artesana), Yolanda Barchino (Immobiliària H&H), Sandra Garcia Fernández (Cafeteria Casa Cultura de Burjassot), Sarait Mora Castillo (Cubantruck), Mónica Sotillo López (Mercat L´Almara), Goya Martínez Morata (Mercat L´Almara), Amparo Alcocer (Òptica Alcocer), Mari Carmen García (Moda Infantil Amavi) i Amparo Carceller (Nordic Viatges).

 

Especialment emotiu va ser el reconeixement a Pilar Solaz , de Confecciones Soriano, qui va rebre el guardó, de mans del seu fill Pedro Soriano, president d’Empresaris Burjassot, com merescut reconeixement per tota una vida dedicada al comerç local.

 

El guardó, la rèplica en ceràmica de de una Sitja de Burjassot, és obra de l’artista local Espinosa Carpio. 

 

 

Informa Nou Horta.  Burjassot

Modificat el Dimarts, 05 Març 2019 14:54

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.