Abril s'acomiada a les Biblioteques Municipals amb el Mercat de la Barata i el Club de Lectura de Burjassot

Dijous, 25 abril 2019 10:25 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 73 vegades

Ha sigut un mes d'intensa activitat per a les Biblioteques Municipals de Burjassot en el qual, a més de celebrar dates tan destacades com el Dia del Llibre, han continuat apostant per les activitats gratuïtes de foment de l'hàbit lector.

 

Per a acomiadar el mes d'activitats, dues són les propostes que fan als usuaris de la Casa de Cultura i al municipi en general. D'una banda, com cada últim dijous de mes hui tindrà lloc el Mercat de la Barata, de 17.30 a 19.30 hores en l'hall de la Casa de Cultura. Una activitat que dóna l'oportunitat d'intercanviar llibres ja llegits per nous títols que els lectors vulguen descobrir.

 

D'igual manera, les Biblioteques ens ofereixen una nova sessió del Club de Lectura, dedicada a J.Sr. Salinger i el seu llibre “El guardià entre el sègol”. L'activitat, que tindrà lloc el divendres 26 d'abril a les 19 hores a la Sala d'Audiovisuals de la Casa de Cultura, servirà per a analitzar l'obra, opinar sobre la mateixa i conèixer els punts de vista de cadascuna de les persones que componen el Club.

 

Aquesta activitat tancarà el mes d'abril però, per a maig, l'equip de Biblioteques Municipals ja està preparant noves animacions obertes a totes les edats.  

 

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dijous, 25 abril 2019 10:30

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.