PP Burjassot presenta la seua llista per a aconseguir el canvi a Burjassot

Dijous, 25 abril 2019 11:27 Escrit per  PP Burjassot Publicat en Burjassot-VAL Vist 88 vegades

La candidata del Partit Popular de Burjassot, Sonia Casaus, ha presentat la llista amb la qual concorrerà als als pròxims comicis del 26 de maig. Casaus es presenta amb un equip de persones en el qual es conjuga joventut, experiència i coneixement de la realitat i necessitats de cadascun dels barris de Burjassot.

 

En els primers llocs de la llista són Antonio Mir, funcianario de la Tresoreria, Marcos Campos, actual assessor i vinculat a les festes patronals i María José Bartual dissenyadora industrial en tecnologia ceràmica, i que a més han format el grup municipal durant aquesta legislatura fent una gran labor d'oposició al bipartit socialista i nacionalista. Els segueixen en els llocs cinquè i sisè Germán Suay que és agricultor i Ana Baptista autònoma i comerciant. 

 

Els llocs del setè a l'onzè estan ocupats per Mónica García, advocada, José Gonjar, oficial del metall, Mª Carmen Alfaro, auxiliar de farmàcia, Adrián Gomez que treballa en el negoci familiar, i Nieves Luján, molt vinculada a Càritas Burjassot.

 

Aquests són els onze primers noms d'una llista de formada per 24 persones que representen a tots els barris de Burjassot, des de l'Entroncament fins a l'Isaac Peral i passant per Lauri Volpi, Barri Sant Joan i la zona centre. També hi ha membres de la llista que desenvolupen voluntariats socials i en l'organització juvenil, com els Júniors, així com de l'associacionisme cultural i del foment de les nostres tradicions.

 

Cal destacar també la gran presència de joves membres de Noves Generacions arribant a 8 persones i copant més d'un terç de la llista sent una aposta clara per donar una oportunitat als més joves perquè treballen i decidisquen el futur de Burjassot.

 

En definitiva, Sonia Casaus afirma que “es presenta amb un equip i un programa amb el qual donar una alternativa als ciutadans de Burjassot enfront de l'estancament i paràlisi dels socialistes i els seus socis de Compromís i té com a principal objectiu millorar les condicions de vida de tots els veïns de Burjassot.

 

LLISTA ELECTORAL:

 

1 Sonia Casaus Lara

 

2 Antonio Mir Ballester

 

3 Marcos Campos Riquelme

 

4 María José Bartual Martínez

 

5 Germán Suay Martínez

 

6 Ana María Bautista Ruiz

 

7 Mónica García Abad

 

8 José Gonjar Cervera

 

9 Mari Carmen Alfaro Fernández

 

10 Adrián Gómez Muñoz

 

11 Maria Nieves Lujan López

 

12 Salomé Andrés Catalá

 

13 Miguel Pérez Pérez

 

14 Raúl Soriano Cerrato

 

15 Consuelo Bezares Miralles

 

16 María Luz Nieves Rodríguez

 

17 Carmen Pascual Babiloni

 

18 María Dolores Cobo Díaz

 

19 Rubén Gómez Vicente

 

20 Pablo Molins Lara

 

21 Vicente Valero Hernández

 

S1 Julián Carrillo Berruga

 

S2 Encarna Doménech Alcañiz

 

S3 Trinidad Sierra Blasco

 

 

Informa Nou Horta. PP Burjassot

Modificat el Dijous, 25 abril 2019 11:31

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.