Cartells per unes cantonades lliures d’orina en Burjassot

Dimecres, 08 Mai 2019 13:00 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 59 vegades

“Ací no!”. És l’advertiment que apareix en els nous cartells amb què l’Ajuntament de Burjassot, dins de la campanya “Volem millorar, ajuda’ns”, vol sensibilitzar als ciutadans a l’hora de no permetre que els seus gossos orinen a les cantonades de les cases o edificis de Burjassot.

 

Aquesta nova acció de sensibilització i conscienciació per un Burjassot més net i cura passa per situar aquests nous cartells a les cantonades dels diferents edificis públics de Burjassot. Però també la campanya va més enllà i també els propis ciutadans i ciutadanes que ho desitgen podran adquirir un d’aquests cartells per a poder situar-los a les cantonades dels seus habitatges. Per a poder fer-se amb un d’aquests cartells, n’hi ha prou amb passar-se pel Consistori i preguntar per ells en el servei d’informació. A més, el “Ací no” també s’observarà en el mobiliari urbà com, per exemple, en els pilons.

 

Aquesta nova iniciativa se suma a la cada vegada més gran bateria d’accions que la campanya municipal “Volem millorar, ajuda’ns” inclou per a, amb el treball municipal però també amb la col·laboració ciutadana, aconseguir que el poble estiga cada vegada més net i més cuidat, per al gaudi de tots i totes.

 

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimecres, 08 Mai 2019 13:01

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.