Burjassot celebra el Dia Mundial de la Llet amb el repte 1000×1000 de Kanguros_LV

Dijous, 23 Mai 2019 13:11 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 108 vegades

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Llet, el pròxim 1 de juny, l’entitat social burjassotera Kanguros_LV ha llançat, per quart any consecutiu, la seua campanya solidària de recollida de llet.

 

Per a aconseguir la màxima quantitat de litres, s’han posat el repte, 1000×1000, mil litres de llet per mil globus ja que es canviaran els litres de llet que es donen per globus.

 

Des de Kanguros _LV han informat que han instal·lat un punt de recollida de llet en el Mercat Municipal L’Almara i, a més, en els col·legis i IES del municipi. S’han sumat també a la recollida els components del Centre Republicà, al carrer Blasco Ibáñez i es podran portar també bricks de la llet a la seu de Kanguros, al carrer Rocafort, els dilluns a la vesprada.

 

A més, el 31 de maig i l’1 de juny les voluntàries de Kanguros_LV se situaran a la porta dels diferents supermercats de Burjassot per a animar a les veïnes i veïns a col·laborar en la causa. Seran fàcilment identificables ja que portaran una samarreta verda amb el logo de l’entitat.

 

 

Informa Nou Horta.  Burjassot

Modificat el Dijous, 23 Mai 2019 13:14

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.