La matrícula dels cursets de natació, en la piscina d’estiu, serà enguany a través de la web municipal de Burjassot

Divendres, 21 Juny 2019 11:37 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 53 vegades

Després d’atendre les peticions de les usuàries i els usuaris dels cursets de natació que s’imparteixen en la piscina d’estiu, i garantir amb això evitar les llargues cues que es generaven per a realitzar les matrícules, l’Ajuntament de Burjassot ha modernitzat la matrícula dels cursets que es farà exclusivament a través de la web municipal, www.burjassot.org.

 

Les matrícules es realitzaran des de dimarts que ve 25 de juny, a les 9 del matí, fins al divendres 28 de juny, tots dos dies inclosos. El pagament serà en el moment de la inscripció amb targeta de dèbit o de crèdit.

 

Per a realitzar la matrícula, es podrà fer ús també dels ordinadors d’ús públic situats en el Servei d’Informació de la Casa de Cultura, des dels quals es podrà accedir d’igual manera a la web municipal i al link que s’habilitarà per a les matrícules.

 

Tres són els cursos que s’ofereixen aquest estiu i que es desenvoluparan durant el mes de juliol de dimarts a divendres. De 9.45 a 10.30 i de 19.30 a 20.15 són els horaris per a xiquets i joves de 3 i 14 anys, amb un preu, en tots dos casos, de 19€ el curset. En el primer torn, s’ofereixen un màxim de 30 places, mentre que en el segon hi ha 50.

 

En el cas dels adults, tant majors de 15 anys com a pensionistes i jubilats, l’horari del curset serà de 20.15 a 21 hores. Per als majors de 15 anys el curs té un cost de 28€ i per als pensionistes i jubilats de 19€. En tots dos casos, s’ofereixen un màxim de 30 places i és necessari tindre nocions bàsiques de natació.

 

Els cursets es desenvoluparan del 2 al 31 de juliol.

 

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Divendres, 21 Juny 2019 11:42

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.