Saluda de l'alcalde de Burjassot

Dilluns, 05 Agost 2019 11:29 Escrit per  Rafa García Publicat en Burjassot-VAL Vist 91 vegades

Un any més, escriure aquestes línies em genera molta emoció. Com burjassotense que sóc, les festes en honor al nostre Patró, Sant Roque, suposen veure a les nostres veïnes i veïns eixir al carrer, a diferents generacions que s'uneixen disposades a gaudir de la música, de la pólvora i de tot el que ens oferiran les festes en aquest 2019. Tot això, sense oblidar la gran devoció i respecte al Sant que mostra la Clavaria de Sant Roque 2019, capitanejada per José Parra, que ha estat acompanyat d'un gran grup de joves que continuen apostant per mantenir vives nostres tradicions. Gràcies pel vostre esforç i enhorabona per tot el treball que heu exercit en la Clavaria enguany i per tota la il·lusió que heu depositat en cada acte organitzat.

 

Gràcies a aqueix esforç, heu fet que les festes en honor a Sant Roque, que estan ja a punt de començar i d'inundar cada racó de Burjassot, siguen viscudes per tot el poble amb molta emoció i amb moltes ganes i, si em permeteu assenyalar-lo, en el meu cas, amb la major de les il·lusions ja que són indescriptibles els sentiments que em naixen quan acompanyem al Sant en cada trasllat, quan les Parròquies, les Comissions Falleres i les entitats festives del nostre poble ens obrin les seues portes, quan l'olor a pólvora ens inunda gràcies també a la Penya El Coet…i així podria dir-vos mil coses d'aquestes festes que tant espere que arriben. I, és que, és la millor prova que Burjassot és un poble unit i que les seues entitats s'entrellacen i es complementen per a oferir el millor d'elles als seus ciutadans, dins d'un programa festiu que, d'assegurança, ens agradarà a totes i a tots.

 

Desig que visquem aquests dies amb la major dels nostres somriures dibuixada en la cara ja que tant des de la Clavaria com des de la Regidoria de Festes, que dirigeix el meu company Manuel Pérez Menero, s'ha pensat cada detall, cada actuació, cada acte amb un solo objectiu: fer gaudir a les veïnes i els veïns de Burjassot i a totes les persones dels pobles pròxims que vénen a viure amb nosaltres aquests dies tan intensos, especialment, la Pujà i la Rodà del nostre patró, un acte festiu i alhora de gran valor cultural que cada any ens fa viure una nit màgica a tots els que participem en aquesta.

 

No puc deixar passar l'oportunitat de donar les gràcies també, per la seua gran labor en aquests dies, a l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil i a la Policia Local, a l'Agrupació de Falles i al grup de portadors del camina de Sant Roque juntament amb la resta de professionals, entitats i persones voluntàries que estan al peu del canó dia rere dia mentre duren les nostres festes. La seua labor també és digna d'esment.

 

Espere passar unes festes inoblidables al costat de la Clavaria de Sant Roc 2019, al costat de la resta de Clavaries i entitats festives que col·laboreu amb la festa i, sobretot, al costat de les veïnes i els veïns de Burjassot, vertaders protagonistes també d'aquests dies i als quals convide a participar amb la mateixa il·lusió que tinc jo en cadascun dels actes programats.

 

Visca Sant Roque!

 

Modificat el Dilluns, 05 Agost 2019 11:35

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.