La Clavaria de Sant Miguel 2019 de Burjassot duu a terme la restauració de l'anda de la imatge de l'Arcàngel

Dilluns, 09 Setembre 2019 12:49 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 107 vegades

La imatge de l'Arcàngel San Miguel, al seu pas pels carrers de Burjassot, el pròxim 29 de setembre, lluirà més que mai. I és que la Clavaria de San Miguel Arcàngel de 2019, encapçalada per Joaquín Segòvia com a clavari major, ha dut a terme la restauració de l'anda sobre la que descansa la imatge de Sant Miguel i sobre la qual habitualment la imatge processiona.

 

En la seua voluntat de contribuir al manteniment del patrimoni de la Parròquia de San Miguel, la Clavaria ha impulsat una recaptació de fons amb la qual ha sigut possible realitzar la completa restauració de l'anda de Sant Miguel: fusta, braços, canelobre i tulipas. Un treball artesanal que ha sigut a càrrec d'un dels clavaris d'enguany, el burjassotense Francisco Cuadros Quadres. A més, el camina s'ha condicionat perquè la seua il·luminació siga a base de bateries de llarga duració i perquè compte amb una potència adequada, de manera que així la imatge puga aguantar perfectament il·luminada durant les seues processons.

 

Els treballs de restauració van finalitzar el mes de juliol passat, de manera que l'anda estiga llesta per a la pròxima festivitat de San Miguel Arcàngel. Des de la Clavaria es vol agrair als abonats i anunciants ja que, amb les seues aportacions, ha sigut possible aquesta restauració.

 

 

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 09 Setembre 2019 12:54

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.