Nou curs gratuït d'autodefensa per a dones i joves impartit per la Policia Local de Burjassot

Dimecres, 02 Octubre 2019 12:10 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 214 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb l’inici del nou curs, des de la regidoria de Policia Local i Protecció Civil, dirigida per Juan Manuel Hernando, l’Ajuntament de Burjassot ha programat una nova edició del seu curs gratuït d’autodefensa per a dones i joves que es desenvoluparà entre els mesos d’octubre i novembre.

 

Concretament, el curs tindrà lloc en les dependències de la Policia Local els dissabtes 19 i 26 d’octubre i 2 i 9 de novembre.

 

Amb places reduïdes, cal no oblidar que el curs és molt tècnic i que es fa en una aula preparada amb superfície especial i el material necessari per al desenvolupament del curs, aquelles dones i joves que vulguen realitzar-lo poden passar-se, en horari de matí i de dilluns a divendres, per les dependències de la Policia Local per a inscriure’s.

 

Les participants en els cursos aprendran nocions bàsiques de defensa personal que els ajudaran a sentir-se més segures, augmentant la seua autoconfiança davant la possibilitat d’enfrontar-se a una situació de risc. Aprendran tècniques i habilitats d’acció directa i indirecta que poden protegir-les i salvar-les en el cas que hagen d’aplicar-les.

 

 

Informa Nou Horta. Burjassot